måndag 17 september 2012

Mango, knäckebröd & vegemite frukost!Idag när jag gick min morgonpromenad, kunde jag inte låta bli att köpa med en mango hem, och nu kan jag hålla med vad min utbytesstudent Daniel från Australien sa, när han kom till Sverige och  smakade våra mangos, de svenska mangosarna är INTE Mango! haha
Men det är sant, de smakar absolut ingenting, om du jämför med Australiens! Här är mangosarna gula, och luktar jätte gott! Och jag är sååå avundsjuk på daniel som har mangoträd hemma hos hos sig i Australien!

Och vegemite är faktiskt gott! Lukten är en helt annan sak! Men på ett knäckebröd, med smör & ost är ett tunt lager av vegamite gott!Här är lite vanliga fåglar som har besökt mig när jag äter frukost ute på balkongen, de är släkt med papegojor & man kan lära de prata.. tror jag! haha jag sa hej till den översta fågeln säkert 30 gånger, när den satt på stolen mittemot och tittade på mig, i hopp om att den skulle säga hej tillbaka, men den ville inte prata med mig, kanske nästa gång! och svenskt knäckebröd tyckte den inte om!


2 kommentarer:

  1. det heter Vegemite, inte vegamite :)

    SvaraRadera
  2. Hade gärna ätit frukost med dej där...❤

    SvaraRadera

Skriv gärna något till mig!!!
KRAM