måndag 10 september 2012

Best weekend!

Dagarna går så otroligt fort när man är ledig! Men skönt med lite extra lov!
I fredags trotsade jag & Tabea, en utbytesstudent från Switzerland det stormiga vädret & gick en promenad, Haha såg inte en enda människa ute under hela promenaden & det var så blåsigt att det typ var vågor utåt istället i havet! Tog en kopp te på ett mysigt café & på kvällen tittade vi tillsammans med min värdfamilj på en mycket läskig film!!!Dagen efter böev till en av de lyckligaste dagarna i mitt liv! Efter frukost åkte jag & hyrde en wetsuit & fenor & följde Tabea & hennes värdpappa för att snorkla.. kan berätta mer om vad som hände imorgon!!

:D

 På kvällen köpte vi massor av choklad & hyrde en film. Dagen efter ringde klockan 06.40!!!
En timma senare satt vi på tåget som med några andra utbytesstudenter till Sydney! Världens finaste utsikt från tåget! Åker högt upp längs med klipporna med utsikt över havet! Och om man har du kan man se en val!

I Sydney träffade vi de andra utbytesstudeneterna & en person från Rotary. Vi promenerade genom de "äldsta" delarna av Sydney & var inne i ett av de äldsta kavstående husen:
Cadmans Cottage som byggdes 1816 (Till skillnad från endel svenska byggnader som är bevarade från 1000-talet.)

John Cadman har troligen givit namn till byggnaden. Han föddes 1972 i England. 25 åriga John stal en häst, och fick som bestraffning flytta till Sydney.

Vi gick över den 1149 meter långa Sydney Harbor bridge, köpte lunch & satte oss under bron med den vackra utsikten över hamnen & operahuset.

Vi testade på att spela cricket, som enligt mig liknar baseball, fast man springer ingeting typ!

Sen gick vi runt och tittade på en marknad, köpte färsk fruktsallad & satte oss på gräset mittemot operahuset & bara njöt av solen & den häftiga musiken som en Aborgin spelade!
Jag hoppas att jag ALDRIG får se en sån här levande! 


 Haha hur coolt är det inte att se Världens största skylt på en skyskrapa som gör reklam för något svenskt, mitt inne i Sydney city!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna något till mig!!!
KRAM