tisdag 18 september 2012

baking day!

Ni måste ju tro att jag är helt totalt beroenda av cinnabons?! Så många gånger jag har bakat dem den senaste månaden... Men så är det inte, eller kanske lite det är ju så otroligt goda, om man lyckas! Och från början var meningen att jag och min värdmamma först skulle testa att baka det första receptet och där efter jämföra det med det andra receptet, men eftersom vi misslyckades första gången ( med 6 månader gammal jäst..) Så fick vi baka det receptet en gång till. Så idag gjorde jag det andra receptet...
Och det blev alldeles PERFEKTA! Precis som de cinnabons man kan köpa i USA och på lite andra ställen, så så goda! så när jag hittar receptet igen ska jag absolut dela med mig det till er! Det kommer verkligen att vara värt allt jobb!
På bilden kanske de inte ser lika smakvänliga som de är i verkligheten, Mmmmm de är täckta av en slags cream chees icing och innuti, smör, brownsugar & kanel!

Passade också på att baka kolakakor(eftersom degen är såå god) Och även om jag fick gissa måtten, eftersom jag inte har några dl mått så blev dem bra!!!


Jag ber om ursäkt för att de inte ser lika goda ut som det är, toppngen ser ut som senap, egentligen ska den vara vit.. men vailla extractet gjorde den gul, men vad gör väl det? 
Ni måååste smaka!


1 kommentar:

  1. Hej du kan inte du skriva reseptet till dem? De verkar verkligen goda :)

    SvaraRadera

Skriv gärna något till mig!!!
KRAM