torsdag 16 augusti 2012

Vem är du?

Vore roligt & veta vem som läser min blog!!! Familj vänner eller andra som hittat hit! Lämna jättegärna en kommentar med ditt fina namn!!


KRAM

10 kommentarer:

 1. Nicolina ! :D <3

  SvaraRadera
 2. Svar
  1. Hihihi va kul att ni läser ;) men menar att ni får gärna kommentera eller fråga om de är något ni undrar här på bloggen !! Hihi puss

   Radera
 3. Hey, jag funderar på att åka på utbytesår till australien men jag är ganska så livrädd för spindlar och ormar hehe... så jag undrar om man konfronteras mycket med spidlar och ormar? och sedan undar jag också vad du tycker om rotary som organisation och om det alltid bor andra utbytesstudenter i närheten av var man själv bor som man på något sätt har kontakt med innan man kommer dit via organisationen, för jag har hört att det har varit så i vissa fall och undrar bara om det är så i alla? och nu till den sista frågan, var det svårt att få kontakt med folk i sin egen ålder? sorry att det blev så långt, men skulle verkligen uppskatta svar! ha det fint!

  SvaraRadera
 4. Hej, funderar världigt mycket på Australien och jag söker även med Rotary. Jag undrar om det även var så att man fick önska var i australien man ville stanna? :) du har en jätte fin blogg, drömmer om att åka dit redan!
  xx Emilia från Finland

  SvaraRadera
 5. Hej Emma! Mitt namn är Johanna och jag följer din blogg!
  Är 95:a, 17 år gammal och fyller 18 i juni. Står mellan valet och kvalet att anmäla mig till utbytesår antingen till Australien eller USA. I så fall åker jag efter sommaren. Men jag kan inte bestämma mig och kan definitivt inte bestämma vilket land!
  Tänkte även fråga dig om de läskiga djuren, typ spindlar och ormar...stöter man på dem ofta?

  SvaraRadera
 6. 14 årig göterborgare som följer din blogg

  SvaraRadera
 7. 14 årig göterborgare som följer din blogg

  SvaraRadera

Skriv gärna något till mig!!!
KRAM