onsdag 13 februari 2013

Work hard!


Idag slutade jag 12.30pm så gick till gymmet, där jag tänkte köra ett rejält styrke pass, men är inte så bra på alla maskiner så slutade mad att jag bara vandrade runt mellan maskinerna och såg väldigt lost ut! haha
Men som tur var var en av mina killkompisar som är en pt på gymmet så frågade han hur man använde en av maskinerna och tur var väl det, annars hade nog omgivningen fått sig ett skratt när ja skulle försföka förstå mig på den!
Iallafall det slutade med att jag joinade han och hans kompis i deras styrkepass! Kan ju säga att jag var HELT slut efter första settet! Men gav inte upp! Tuffaste gympasset någonsinn!
Så mycket roligare och mer motiverande än att träna själv! Och jag är stolt att jag tog mig igenom dessa otroligt muskulösa killars styrkepass! även om mina vikter inte var riktigt lika tunga..
Men nu är min motivation på topp och i morgon ska jag tillbaka till gymmet, eller simma en runda i havspoolen.. om jag kan ta mig upp ur sängen, mina armar är redan som gelé!


AuSTRALIEN TIPS #1
Det är mycket dyrare att gå på gym här än i Sverige! Men om man har tur kan man hitta en bra deal! De flesta uni studenter går på uni gymmet som är betydligt billigare. Fördel med att bo i ett varmare land är att de har massor av ute träning! Har testat på lite olika grupp pass som hålls av en personlig tränare. De hölls på en gräsplätt precis vid havet och på stranden, mycket mycket roligare än att träna insängd i ett gym! Men trots det kännde jag att det var värt att satsapå ett gym kort, då kan man ju gå när man vill och inte bara när det är pass. 
Så mitt tips är om du inte ska bo en längre period här i Australien är det kanske inte värt att köpa gymkort, för många gym har dealer så man måste vara medlem i ex antal månader osv. Och jag menar det är Australien vi pratar om?! Surfing är 10x jobbigare än att gå på ett träningspass! och mycket roligare också! 
Eller varför inte ta en simtur i havet eller någon av havspoolerna, jag har inte varit så myär man har så mycket för simning innan men i samband med att ja ska ta the lifesaving course så har jag verkligen börjat tycka om att simma! 
mr emma in her new gym clothes 
Love my wallet
Mmmm love new training clothes!! som att ha nya fräsha böcker första dan i skolan eller att känna den nya bil lukten i en ny bil hahah
mmmmmm sushi!!!
GOOD NIGHT


1 kommentar:

  1. Hej Emma!
    Mitt namn är Johanna och jag funderar på att åka till Astralien med organisationen YFU efter sommaren.
    Jag undrar vad det är för priser dät nere? Alltså är kläder, mat etc. dyrare i AUS än i SVE? Undrar även hur lång tid det tog för dig innan du pratade flytande engelska. Plus om man ofta stöter på läskiga djur, sås som spindlar och ormar. KRAM

    SvaraRadera

Skriv gärna något till mig!!!
KRAM