torsdag 7 februari 2013

Storsdag, school, sit-ups sushi surfing!


Vilken underbar dag!

Eller okej jag måste erkänna att jag kände mig väldigt homesick en stund i skolan, ville vara i min skolan med mina vänner & åka hem och krama om min familj, och ju mer man tänker på alla saker man längtar efter där hemma ju svårare är det att tänka på något annat, så satt hela historia lektionen med blanka ögon och mungiporna i golvet haha! Men efter skolan ringde jag till min underbara svenska vän Alma som också är i Australien och då kändes det mycket bättre! 
Och som jag längtat till att gå till gymmet! testade mitt eget pass som jag hade haft some homework att göra för idrottsteorin i skolan, var lite väl jobbigt! haha 
Därefter missade jag någon buss så hittade en annan åkte till Shoppingcentret i Shellharbor där min värdmamma jobbade, träffade en på hennes jobb som hade massor av släkt i Sverige! :)Vi köpte Sushi på rullande band, så man kunde plocka vad man var sugen på! Jag ahde ingen aning för har typ aldrig ätit sushi, men Mmm det var ju gott!


På kvällen åkte ja och mina värdföräldrar ner till stranden, där jag och min värdpappa surfade, det var lite blåsigt men vågorna var fortfarande bra och det var sååå kul! Vattnet var 21 grader varmt!
det går inte beskriva känslan, när man sitter på sin bräda vaggas av vågorna, känner den salta vinden i ansiktet och solen i ögonen när den sakta förvinner bakom bergen, att sitta där och bara vänta och vänta tills den rätta vågen kommer är något av det bästa och mest rofyllda som finns! SÅ även om jag inte är en så bra surfare än så är det alltid lika underbart att sitta där och njuta även om man nyss blivit omtumlad av den största vågen hela vägen in till land! Åh vad jag älskar surfing!

Nu sitter ja och letar tåg tills helgen, för i helgen ska jag göra något mycket roligt i Sydney.... :Ddet går inte beskriva känslan, när man sitter på sin bräda vaggas av vågorna, känner den salta vinden i ansiktet och solen i ögonen när den sakta förvinner bakom bergen, att sitta där och bara vänta och vänta tills den rätta vågen kommer är något av det bästa och mest rofyllda som finns! SÅ även om jag inte är en så bra surfare än så är det alltid lika underbart att sitta där och njuta även om man nyss blivit omtumlad av den största vågen hela vägen in till land! Åh vad jag älskar surfing!
Nu sitter ja och letar tåg tills helgen, för i helgen ska jag göra något mycket roligt i Sydney.... :D
vi ska laga vår egen sushi någon dag här i min värdfamilj yewww

innan surfingen so Excited!!!

efter! Hahha dreadlocks av sjögräs skulle kunna beskriva min tillfälliga frisyr mycket bra!surfade ända tills solen gått ner å va härligt! och vattnet var 21 grader!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna något till mig!!!
KRAM