tisdag 16 oktober 2012

surf

Idag efter skolan gick jag direkt till surfklubben, för en surflektion! Och tur var väl det, hade inte klarat av att stanna på land i denna värme! (vädret ä verkligen konstigt här, det har svårt att bestämma sig, bara tre dagar sedan var det iskalla regnskurar och snö 40 minuter bort..) Det var verkligen hur roligt som helst, idag testade jag även på en mindre bräda!! var mycket vingligare, men så roligt! När man väl får en våg och lyckas ställa sig är det värt all väntan och alla misslyckande, det är så underbart! 
Eftersom min surflärare ska åka runt i Europa och Sverige i sommaren så gav ja han ett litet svenskt startkitt, men sverige keps, mobilskal, flagga ocg ahlgrens bilar! 
Så nu har jag lärt dem lite svenska med!!! haha :)


2 kommentarer:

  1. Emma, wow vilka dagar du har! Surfa och testa nytt! Att ge och ta är det viktigaste i livet. Jag förstår hur du supportar och berättar om ditt land och du får säkert allt detta tillbaka!! go for it!! Helena

    SvaraRadera
  2. Hejhej, kom precis in på din blogg av en slump och ser att du är på ett utbytesår i Australien! Riktigt spännande verkar det, är själv 15 år och har sedan 12-års ålder velat åka på ett utbytesår till USA efter 9an (alltså nästa år) eller efter 1an. Mitt problem är min mamma som verkligen är emot allt detta med att åka iväg ensam under så lång tid, så jag undrar om du har några tips på hur man övertalar sina föräldrar. Hade du några problem med att övertala de? Hur gjorde du i så fall, några speciella argument? Har liksom velat åka på en sån här grej så himla länge nu, så det känns ju lite surt att min mamma ska krossa min stora dröm med sina argument som är typ "Jag kommer sakna dig" och "Tänk om något händer?"
    Hoppas i alla fall du får en grym fortsättning på ditt år, kram. :)

    SvaraRadera

Skriv gärna något till mig!!!
KRAM