torsdag 25 oktober 2012

If you do what you've always done, you'll get what you've always gotten

För exakt ett år sedan bestämde jag mig för att skicka in en ansökan till Rotarys utbytesprogram. Att åka som utbytesstudent till ett nytt land, och ta del av en ny livsstil, kultur och massor av äventyr har jag velat göra mycket länge, men
 det var bara två veckor innan sista ansökningsdatum som insåg att detta var en en chans, som aldrig kommer att komma igen! För visst kan man resa hur mycket som helst hela livet! Men aldrig igen skulle jag få chansen att bo hos en familj & gå på ett High school & leva precis som en local. Jag kunde inte fatta att jag bara 8 månader senare skulle befinna mig 15 556 km bort i ett land som alltid varit min drömdestination. Jag har bara varit här i 12 veckor, men har redan upplevt så mycket saker som jag aldrig skulle ha möjligheten att se och uppleva om jag stannat hemma. Jag har lärt känna så många nya människor och utbytesstudenter från hela världen. Jag har fått två nya familjer, som verkligen bryr sig om mig och är så underbara. Jag har fått ett nytt vardagsspråk & en solbränna ;)
Gosat med kängurus, dela rum med en spindel stor som en krabba, gå över Sydney harbor bridge, vara i operahuset, se valar slänga sig på havsytan, snorkla med vilda delfiner, dyka i Barriärrevet, gå vilse i Sydney, SURFA, solsemester i Queenslan, vandra genom en regnskog & äta vegemite till frukost är några av alla nya upplevelser av att vara en utbytesstudent.

Ett år är en lång tid och jag saknar min familj & mina fina vänner så så mycket, men det här är något jag alltid velat göra & jag är glad att jag följde min dröm!
Så det jag vill säga till alla er som fortfarande har chansen, TVEKA INTE! DU KOMMER INTE ÅNGRA DIG! SKICKA IN EN ANSÖKAN TILL ROTARYS UNGDOMSUTBYTE!
Det är inte försent riktigt än än, och du behöver inte bestämma för att åka bara för att du skickat in första ansökan! Jag kan lova att det kommer att bli till ett av de bästa åren i ditt liv hittills!
så gå in på --> http://www.rotarystudent.se/ & läs mer eller ta kontakt med Rotaryklubben i din stad, de kommer vara glada att hjälpa dig!
PUSS!

1 kommentar:

  1. Vilka fantastiska upplevelser du får med dig.
    Ha kul :)
    Kram Agneta

    SvaraRadera

Skriv gärna något till mig!!!
KRAM