lördag 22 december 2012

I'm back!

Okej efter nästan en månad utan en ett enda inlägg, så är jag tillbaks! Ojojoj har haft det så fullt upp! Varje dag! Och har så otroligt mycket att berätta och bilder att visa! så de kommande dagarna ska jag försöka uppdatera er så mycket jag kan!!!
Iallafall denna månaden har varit alldeles underbar!
Känner nu att jag har mitt eget every day life och känner mig som en local (dock vägrar min svenska accent lämna mig haha ;) )
Sommaren börjar närma sig och även om vädret just nu är väldigt oförutsägbart från dag till dag så har vi haft en hel del varma dagar, varmaste hittills tror jag var 35°C och det var alldeles för varmt haha men förhoppningsvis hinner jag vänja mig! Havet har också blivit varmare, för varmt för att ha wetsuit när man surfar! Och jag som precis hittat mig min dröm wetsuit! haha men den kommer komma till användning till scuba diving och under den svenska sommaren!

Just nu bor jag ju i en lägenhet bara någon minut från centrum och shoppincentret, men ännu närmare till en av stränderna och havet! Vilket är alldeles underbart! Kan gå överallt, och finns så många mer möjligheter! Har skaffat gymkort, så nu går jag upp tidigt flera morgornar för att starta dagen med ett bodypump, bodyattack eller något annat pass innnan skolan. Håller fortfarande på med surfing, tar några lektioner i veckan och har även fått låna en surfbräda av en vän till min värd familj! YEWW!! Nu har jag min egen bräda! Har dock inte använt den än, jag menar vill ju inte gå ut och surfa alldeles själv än! Kan vara farligt! Men i morgon ska jag och en kompis från Peru som surfat hela sitt liv ta surfa! Så förhoppningsvis kan han ge mig några superbra tips!

Nu har vi bara en vecka kvar i skolan innan ett 6 veckor långt sommarlov! Äntligen får jag också mitt sommarlov! Åh vad jag har väntat! Och om bara ett litet tag kommer min älskade familj ner och hälsar på! Ska bli så roligt och jag har världens bästa plan! :) Vi kommer hänga runt Sydney  och Wollongong första veckan och därefter hyra bil och åka upp till Queensland!
WIHO!!

Men jag ber om ursäkt för att ha varit så här inaktiv!!
Nu ska jag gott göra för er, svara på frågor ni ställt, visa er bilder och berätta vad jag har aft för mig!
Om nii vill kan jag även lägga ut lite videor? Vad vill ni se/läsa om? Kommentera och berätta!!
xxx

3 kommentarer:

 1. Lovisa Granlund22 december 2012 11:20

  Mycket filmer ! vore jättekul om du kunde filma dina kompisar osv ( vill höra din dialekt) kramar lovisa :)

  SvaraRadera
 2. Film! :D (gärna med mkt aussie accent x))

  SvaraRadera
 3. Jättekul att du är tillbaka förresten! Har kollat in på din blogg typ varje dag haha

  SvaraRadera

Skriv gärna något till mig!!!
KRAM