| 4 st kycklingbröstfiléer |
| smör, att steka i |
| 1 st tomat(er) |
| 1 kruka(or) basilika |
| 3 msk dijonsenap, (eller mer om du vill) |
| 2 dl vispgrädde |
| 2 st vitlöksklyfta(or) | ||
| 2 dl crème fraiche | ||
| salt och peppar | ||
| 2 dl riven ost | ||
Servera till | ||
| haricots verts | ||
Tillagning
1. Sätt ugnen på 200 grader. Putsa kycklingfiléerna och banka ut dem försiktigt om de är ojämna. Stek i smör så att de får en fin yta.
2. Skiva tomaten tunt. Lägg filéerna i en ugnsfast form och lägg på tomaterna. Repa av alla basilikablad och hacka, strö sedan över.
3. Rör ut dijonsenapen i grädden och pressa i vitlöken. Blanda med crème fraiche och salta och peppra. Häll över kycklingen och strö över ost. Gratinera i 20-25 minuter.
4. Koka haricot vertes i lättsaltat vatten i någon minut. Servera med gratängen.
Recept: Linnea Swärd
Foto: Emma Mattsson
2. Skiva tomaten tunt. Lägg filéerna i en ugnsfast form och lägg på tomaterna. Repa av alla basilikablad och hacka, strö sedan över.
3. Rör ut dijonsenapen i grädden och pressa i vitlöken. Blanda med crème fraiche och salta och peppra. Häll över kycklingen och strö över ost. Gratinera i 20-25 minuter.
4. Koka haricot vertes i lättsaltat vatten i någon minut. Servera med gratängen.
Recept: Linnea Swärd
Foto: Emma Mattsson
Kunde inte ta någon fin bild på resultatet eftersom jag & min familj var såå hungriga!! Här ser ni en liten del av det som är kvar iallafall..
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Skriv gärna något till mig!!!
KRAM